×

Over ons

Een lokale beroemdheid, zo kan je ons familiebedrijf wel noemen. Sinds onze oprichting in 1985 bestaat de dameskleding winkel al in de Amsterdamstraat te Haarlem. Opgestart onder een andere naam maar ondertussen uitgegroeid tot een fenomeen in de buurt als Butterfly fashion.

Ons familiebedrijf levert al meer dan 35 jaar kwaliteit en betaalbare damesmode voor jong en oud. We kunnen dit al zolang doen omdat we weten wat onze klanten willen. Veel klanten komen dan ook al jaren bij ons voor advies en de laatste modetrends.

Als je bij ons binnenkomt voelt het meteen vertrouwd. De gezelligheid die in onze winkel heerst komt direct naar voren door ons behulpzame en enthousiaste personeel. Er is altijd ruimte voor een praatje en nog belangrijker wij zullen altijd eerlijk zijn, zodat jij echt alleen met de juiste artikelen naar huis gaat.

Bij Butterfly Fashion vind je de laatste trends op het gebied van mode, accessoires en schoenen. Er is altijd iets leuks voor jong en oud en voor een betaalbare prijs. Kom gezellig langs in de leukste kledingwinkel in de Amsterdamstraat.

Chat openen