×

FAQ

Kijk voor de volledige uitleg op de bestelpagina.
Zodra je contact op hebt genomen met de winkel, laten wij direct weten of de gewenste artikelen nog beschikbaar zijn.
Bij Butterlfy Fashion is er geen minimum aankoopbedrag.
Zodra de gewenste artikelen apart hangen, ontvang je per mail of whatsapp een betaallink. Hierin is het mogelijk de betaling te verrichten door middel van iDEAL.
Wij versturen onze artikelen met Hurby als je in de regio Haarlem woont. Hierdoor kan je dezelfde avond al je items in huis hebben! Daarnaast is het voor ons ook mogelijk te vesturen met PostNL. Zodra de betaling van de bestelling is ontvangen zullen wij het pakket zo snel mogelijk versturen. Hier ontvang je ook de track & trace code van.
Wij streven ernaar om de betaallink direct te versturen. Zodra deze is ontvangen kunnen wij de bestelde artikelen 2 dagen apart houden.
Zodra de bevestiging van de betaling bij ons binnen is, doen wij dezelfde dag de bestelling op de post. Dit kan bij ons op 2 manieren.

Als je in de regio woont is het mogelijk om deze te versturen met Hurby. Hierdoor kan je dezelfde avond al de artikelen in huis hebben! De betaling dient hiervoor ontvangen te zijn voor 14:30.

Als de artikelen worden verstuurd met PostNL dan zullen deze binnen 1 รก 2 dagen geleverd worden. De betaling dient hiervoor ontvangen te zijn voor 16:30.
Dat is inderdaad mogelijk. Wij stellen het wel zeer op prijs als dit zo snel mogelijk wordt aangegeven. De bestelde producten staan tenslotte gereserveerd.
Zie ons retourbeleid.
Chat openen