×

Verzenden & Retourneren

Verzenden
Bij Butterfly Fashion werken wij samen met Hurby. Dit is een lokale en duurzame bezorgservice. Met elektrische bezorgwagens worden de bestellingen in regio Haarlem geleverd. Hiervoor geldt als je voor 14:30 besteld en betaald hebt, je de items dezelfde avond al in huis kunt hebben! Onder de regio Haarlem valt onder meer het volgende: Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Heemstede, Hoofddorp, Overveen, Santpoort, Velserbroek en Zwaanshoek.

Mocht je toch wat verder weg wonen dan de bovenstaande regio dan is het ook mogelijk om met PostNL de bestelling te versturen. Als de bestelling en betaling voor 16:30 binnen is, dan zul je de artikelen binnen 1 á 2 dagen ontvangen. Wij kunnen dit alleen versturen tijdens de openingstijden.

Mocht je liever de bestelling willen ophalen is dat uiteraard ook geen probleem. Vermeld dit alleen wel even bij het plaatsen van de bestelling.

Schema:

  Hurby PostNL
Brievenbuspakketje € 4,50
Pakket € 4,00 € 7,25

Retourneren
Butterfly fashion doet er alles aan om je goed te informeren over onze artikelen. Hierbij stellen wij onze klantenservice voorop. Mocht een artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan kan deze worden geretourneerd. Binnen 8 dagen na de ontvangst- of afhaaldatum van de bestelling kunt u deze retourneren of ruilen.

Voorwaarden
Voor retourneren en ruilen gelden enkele voorwaarden:

  • Het artikel moet per omgaande, doch uiterlijk binnen de termijn van 8 dagen na aanmelding op het bezorgadres, worden teruggezonden.
  • Het artikel is onbeschadigd, niet gebruikt en ongedragen.
  • De originele kleding labels en prijskaartje zitten nog bevestigd aan het artikel.
  • De ingevulde bon moet bij een ruiling of retour worden meegezonden.

Retouradres
Amsterdamstraat 4­­5
2032 PN Haarlem

Bij je bestelling wordt er een bon meegeleverd van de bestelde artikelen. Samen met een retourformulier. De gegevens op dit formulier hebben wij nodig om je retour verder te verwerken. Het desbetreffende artikel pak je samen met de bon en het retourformulier in, en stuurt dit naar het bovenstaande adres. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Wij adviseren je om de artikelen retour te sturen met een track & trace code, zodat het pakket altijd te traceren is. Zodra de artikelen in goede staat met bon en ingevuld retour formulier zijn ontvangen, kunnen wij deze verder verwerken. Het openstaande bedrag wordt binnen 7 dagen teruggestort op je opgegeven rekeningnummer. Als je een verkeerd of beschadigd artikel hebt ontvangen dan kun je dat op het retourformulier aangeven.

Retourneren of ruilen in de winkel
Het is ook mogelijk je bestelde artikelen in onze winkel te retourneren of te ruilen. Hierbij geldt hetzelfde termijn van 8 dagen na ontvangst- of afhaaldatum. Let op: neem wel altijd de bon en een ingevuld retour formulier mee naar de winkel, u ontvangt een tegoedbon.

Chat openen